Intro

Welkom op mijn homepage.

Goed dat u er bent

Als u de verschillende werken heeft bekeken en u heeft genoeg gezien, wil ik u adviseren toch af en toe eens terug te komen. De bedoeling is dat ik regelmatig nieuw werk of oud nog niet gepubliceerd werk op deze site toevoeg. Naast het schilderen, is een grote hobby ook de fotografie; ik probeer regelmatig ook  aardige kiekjes die ik heb geschoten met u te delen. 

Omschrijving werk

Mijn schilderwerk kun je beschrijven als modern, kleurrijk, doorleefd, levendig, aaibaar, voorzien van een oppervlak dat vaak pasteus is met een rijke textuur. Al is het af, ben ik inmiddels tevreden en voldaan, staat mijn naam erop, dan toch komt vaak de twijfel of de drang om het werk opnieuw aan te vallen en er aan te willen sleutelen. De verleiding is groot om delen van het werk opnieuw aan te pakken. Dat is min of meer mijn valkuil. Delen opnieuw te schilderen, andere kleurstelling te integreren, zaken wegschilderen enz enz. Ik doe dat nog steeds maar kan me inmiddels beter beheersen. Uiteindelijk kom ik er meer en meer achter dat juist bepaalde imperfecties het werk aantrekkelijker kunnen maken. Een werk moet kunnen ‘schuren’. Een werk kan mooi en aantrekkelijk ‘van lelijkte’ zijn. U begrijpt dat wel. 

Onderwerp en pet

Het onderwerp kiezen voor het maken van een werk is afhankelijk van hoe mijn pet staat.  Mijn inspiratiebronnen zijn oa de mens, in het bijzonder de vrouw, de natuur cq het landschap, muziek, stilleven, abstractie enz..   Met veel interesse volg ik nieuwe ontwikkelingen in de kunst en op materiaalgebied en pas ik die op mijn eigen wijze waar mogelijk toe in mijn werk. 

Ik nodig U van harte uit om het getoonde werk op deze site te bekijken, te bekritiseren en of te bewonderen. Uiteraard mag u mij altijd via de mail benaderen en contact zoeken als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een of meerdere werken.  Reacties en positieve of negatieve kritieken zijn altijd welkom.  

Veel kijkplezier toegewenst.  

Surft u rustig via de menubalk naar de verschillende onderdelen binnen deze site.
Ik hoop dat u zich amuseert.

Adresgegevens:
Henk Snoek (Snelle)
Telefoon 06-29 12 05 19

Emailadres: henksnoek[at]gmail[dot]com